BIPV Sunroom Atina'e e Solar First Group Faia se Lanunch Matagofie i Iapani

O le potu la o le BIPV na atiaʻe e le Solar First Group na faia se faʻalauiloa matagofie i Iapani.

1-

O ofisa o le malo Iapani, tagata fai pisinisi, tagata tomai faapitoa i alamanuia PV solar sa naunau e asiasi i le nofoaga o le faapipiiina o lenei oloa.

O le vaega R&D a le Solar First na fausia le oloa fou o le puipui puipui o le BIPV ma le vacuum ma insulating Low-E glass, lea e tu'ufa'atasia lelei le photovoltaic, le malosi fa'afouina, i totonu o le la, ma fausia ai se fale "net-zero energy".

 

O fa'amatalaga pateni a le Solar First's BIPV technology o lo'o lisi fa'apea:

Oloa:Ose Vacuum Low E Solar Glass Fa'aaogaina mo le Fausiaina o le Fa'apotovolta Fa'atasi

Numera Pateni:2022101496403 (pateni fou)

 

Oloa:Pupa Pupuni Photovoltaic

Numera Pateni:2021302791041 (pateni mamanu)

 

Oloa:Ose mea e puipui ai pupuni o le Solar Photovoltaic

Numera Pateni:2021209952570 (pateni mo fa'ata'ita'iga fa'aoga)

 

E pei ona lipotia mai e le aufaasālalau Iapani Ryukyu Shimpo, le Ryukyu CO2Na manatu le Asosi mo le Fa'aitiitiga o le Fa'aitiitiga o le Emission Reduction Promotion Association o le oloa tioata sola a le Solar First o le "ace" tioata sola.O le peresitene o Moribeni, le kamupani sooupu a le Solar First i Iapani, Mr. Zhu na matua aloaia le filosofia a le kamupani "New Energy, New World", ma sa ia viia le agaga o le galue malosi a le Solar First i mea fou.Na faamamafaina e Mr. Zhu o lana au o le a faia le mea sili latou te mafaia e faalauiloa ai le "Net Zero Energy Building" i Iapani.

 

O faʻamatalaga pito i luma o ulutala o loʻo faʻaalia i lalo:

"Mata e gaosia ai le malosi" Fale Fa'ata'ita'i

Moribeni, le sui usufono (Mr. Zhu, sui o Naha City) o Ryukyu CO2Emission Reduction Promotion Association, na fa'aogaina le tioata fa'apipi'i fa'atasi ai ma galuega fa'aola e fau ai se fale fa'ata'ita'iga tioata e gaosia ai le eletise.E tusa ai ma lenei mafutaga, o lenei fausaga na iloa i le taimi muamua.E manatu lenei mafutaga o le tioata o le la o lona "ace" e faalauiloa ai le "Net Zero Energy Building".

E mafai e le puipui ona gaosia le eletise

ZEB(Net Zero Energy Building), o lona uiga e fa'asaoina le malosi ma fa'aitiitia le fa'aaogaina o le malosi a'o fa'atumauina tulaga lelei o le olaga, ma fa'apaleni ai le malosi o le fale.I lalo o le tulaga o le decarbonization o le lalolagi, o le a faʻateleina le taua o le ZEB.

O le pito i luga ma le puipui o le fale faʻataʻitaʻiga na ufiufi e le vevela-puipuia, faʻasaoina o le vevela, faʻaleleia o le eletise, Low-E laminated glass.O le moli moli o le pito i luga o le 0%, ae o le puipui 40%.Ole malosi fa'apipi'i ole faiga ole la ole 2.6KW.O le fale faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina ma se ea malulu, pusaaisa, moli ma isi masini.

O le tioata sola e mafai ona fai i le fafie.Fai mai Mr. Zhu, o ia mamanu o le a lelei mo le siosiomaga ma taugofie i lalo o tulaga o le faateleina o le eletise, ae puipuia ma faasaoina le vevela.

Fai mai lenei asosi e 8 fale i Okinawa Prefecture o loʻo fuafua e ZEBized.Fai mai le sui o lenei asosi, Zukeran Tyojin, e faigata ona iloa le ZEB i le na o le faapipiiina o le sola i luga o taualuga o fale i le taulaga, ma e taua le faʻaogaina o puipui.Na ia faʻamoemoe e mafai e tagata uma ona asiasi i lenei fale faʻataʻitaʻi ma fausia se ata lelei o le ZEB.

1-

 

Le ogalaau tuputupu aʻe o le fale tioata la:

Aperila 19, 2022, na faʻamaonia ai le ata o le fofo.

1-

 

Me 24, 2022, le gaosiga o tioata sola.

2.2薄膜板产品-

 

Me 24, 2022, na tuufaatasia ai le faavaa tioata.

1-

2-

3-

 

I le aso 26 o Me, 2022, na teu ai le tioata o le la.

1-

2-

 

Me 26, 2022, o le fausaga atoa o le sunroom solar na faʻapotopotoina.

1-

 

I le aso 26 o Me, 2022, na utaina ai le potu o le la i totonu o pusa.

1-

 

Iuni 2, 2022, le la'u la'au la.

1-

 

Iuni 6, 2022, na faʻapipiʻi ai e le au Iapani le potu la.

1-

2-

 

Iuni 16, 2022, ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le sunroom.

1-

2-

2.2薄膜板产品-

Iuni 19, 2022, na taia ai le la o le la i ulutala pito i luma.

1-

Malosi fou, lalolagi fou!

 


Taimi meli: Iuni-21-2022