Su'ega a le la i le lalolagi atoa 2023

E tusa ai ma le S&P Global, o le pa'u o tau o vaega, gaosiga i totonu o le lotoifale, ma le tufatufaina atu o malosiaga o le tolu pito i luga lea i le alamanuia malosi faʻafouina i lenei tausaga.

O le faʻaauau pea o faʻalavelave faʻalavelave, suiga o le faʻatauga o malosiaga faʻafouina, ma le faʻafitauli o le malosi o le lalolagi i le 2022, o nisi ia o aga o loʻo faʻasolosolo i se vaega fou o le suiga o le malosi i lenei tausaga, o le tala lea a le S&P Global.

A maeʻa le lua tausaga talu ona aʻafia i le faʻamalosia o le sapalai, mea mataʻutia, ma le tau o felauaiga o le a pa'ū i le 2023, faʻatasi ai ma le tau o felauaiga i le lalolagi ua pa'ū i le maualuga o le faʻamaʻi fou a le Crown.Ae o lenei fa'aitiitiga tau o le a le vave fa'aliliuina i lalo o tupe fa'aalu tupe fa'aalu mo galuega fa'afouina, S&P Global fai mai.

O le avanoa i fanua ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ua faʻamaonia e avea ma faʻalavelave sili ona tele a le alamanuia, o le tala lea a le S&P Global, ma a o faanatinati le aufaipisinisi e faʻapipiʻi tupe faavae i maketi e le lava le avanoa o fesoʻotaʻiga, latou te naunau e totogi se tau mo poloketi ua saunia vave mo le fausiaina, e taʻitaʻia ai. o le taunuuga le'i faamoemoeina o le siitia o tau o atinae.

O le isi suiga ua siitia ai tau o le le lava lea o tagata faigaluega tomai, e oo atu ai i le maualuga o tau o tagata faigaluega, lea na taʻua e le S&P Global, faatasi ai ma le siʻitia o tau o tupe faavae, e mafai ona taofia ai se faʻaitiitiga tele o tau o le poloketi i se taimi lata mai.

O tau o le PV o lo'o pa'u vave nai lo le mea na fa'amoemoeina i le amataga o le 2023 ona ua fa'ateleina sapalai polysilicon.O lenei fa'amama avega e mafai ona fa'asolo atu i tau fa'aopoopo ae o lo'o fa'amoemoe e fa'asili e le au gaosi oloa o lo'o va'ava'ai e toe fa'afo'i tupe.

I lalo ifo o le tau, e tatau ona faʻaleleia tupe mo tagata faʻapipiʻi ma tufatufa.e mafai ona fa'aitiitia tupe maua fa'aitiitiga mo tagata fa'aoga i luga ole la, o le tala lea a S&P.o lo'o fa'atupuina galuega fa'atauva'a o le a sili atu ona manuia mai tau maualalo.O lo'o fa'amoemoe le s&P o lo'o fa'atupula'ia le mana'omia o le lalolagi mo galuega fa'apitoa, aemaise i maketi o lo'o tula'i mai.

I le 2022, o le tufatufaina atu o le la e faʻamalosia lona tulaga e avea ma filifiliga sili ona malosi i le tele o maketi matutua, ma o loʻo faʻamoemoe le S&P Global e faʻalauteleina le tekonolosi i vaega fou o tagata faʻatau ma maua ai se tulaga i maketi fou e oʻo atu i le 2023. PV system e faʻamoemoe e faʻateleina faʻatasi ma fa'aputuga malosi a'o fa'asoa avanoa fa'aola e tula'i mai ma o ituaiga fou o fale ma pisinisi laiti o le a mafai ona fa'afeso'ota'i ile fa'asologa.

O totogi i luma o loʻo tumau pea le filifiliga sili ona masani faʻafaigaluega i totonu o fale, e ui lava o loʻo faʻaauau pea ona tuleia e le au tufatufaina atu le eletise mo se siosiomaga e sili atu ona eseese, e aofia ai maliega umi-lisi, puʻupuʻu, ma faʻatauga eletise.O nei faʻataʻitaʻiga faʻatupeina ua faʻapipiʻiina lautele i le US i le sefulu tausaga talu ai ma e faʻamoemoe e faʻalautele i isi atunuʻu.

O lo'o fa'amoemoeina fo'i le fa'atupula'ia o fa'atupega a isi vaega fa'apisinisi ona o le fa'amamāina ua avea ma popolega tele mo le tele o kamupani.o le lu'i mo kamupani e tu'uina atu faiga fa'atupe fa'atupe a isi vaega, o le fa'akonekarate lea ma tagata ta'uta'ua o lo'o fa'atau, fai mai S&P Global.

Ole si'osi'omaga lautele o faiga fa'avae e fa'amoemoe e fa'amalieina le fa'atuputeleina o fa'asoa fa'asoa, pe ala mai i tupe fa'ameaalofa, fa'aitiitiga o le VAT, fa'ameaalofa tupe toe totogi, po'o tau puipuia mo taimi umi.

O lu'itau o le sapalai o le sapalai ma atugaluga o le saogalemu o le atunuu ua mafua ai le faʻateleina o le taulai atu i le faʻaogaina o le gaosiga o le la ma le teuina, aemaise lava i le US ma Europa, lea o le faʻamamafa i le faʻaitiitia o le faʻalagolago i kesi faʻaulufale mai fafo ua tuʻu ai mea faʻafouina i le totonugalemu o taʻiala o le sapalai malosi.

O faiga fa'avae fou e pei o le US Inflation Reduction Act ma le REPowerEU a Europa o lo'o tosina mai ai tupe fa'afaigaluega i le gaosiga fou, lea o le a mafua ai fo'i le si'itia i le fa'atinoina.S&P Global o loʻo faʻamoemoeina galuega faʻapipiʻiina o matagi, la, ma maa e oʻo atu i le lata i le 500 GW i le 2023, o se faʻaopoopoga o le sili atu i le 20 pasene i luga ole 2022 faʻapipiʻi.

"Ae o loʻo faʻaauau pea popolega e uiga i le pule a Saina i le gaosiga o masini - aemaise lava i le la ma maʻa - ma le tele o aʻafiaga e aʻafia ai i le faʻalagolago tele i se tasi itulagi e tuʻuina atu oloa manaʻomia," o le tala lea a S&P Global.

2019081217423920c55d


Taimi meli: Feb-24-2023