Na manumalo le Solar First i le Xiamen Innovation Award

Xiamen Torch Development Zone for High Technology Alamanuia (Xiamen Torch High-tech Zone) na faia se sauniga saini mo galuega autu ia Setema 8, 2021. E silia ma le 40 poloketi ua sainia konekarate ma Xiamen Torch High-tech Zone.
Ole Solar First New Energy R&D Center na galulue fa'atasi le CMEC, Xiamen University College of Materials and Materials, ma le Solar First Group, o se tasi lea o galuega autu na sainia i lenei taimi.

13

I le taimi lava e tasi, o le 21st China International Investment and Trade Fair (CIFIT) na faia i Xiamen.China International Investment and Trade Fair ose fa'asalalauga fa'ava-o-malo e fa'atatau i le fa'aleleia atili o tupe fa'afaigaluega i le va o Saina ma atunu'u i fafo.E faia i le va o Setema 8th i le 11th i tausaga uma i Xiamen, Saina.Mo le sili atu ma le luasefulu tausaga, o le CIFIT ua atiina ae ma avea ma se tasi o faʻalavelave faʻavaomalo faʻapisinisi i le lalolagi.

14

O le autu o le 21st CIFIT o le "Faava-o-malo Fou Avanoa Tupe Teufaafaigaluega i lalo o le New Development Pattern".Fa'aaliga ta'uta'ua ma taunu'uga autu tau alamanuia e pei o le tamaoaiga lanu meamata, carbon peak carbon neutrality, numera numera, ma isi.

15

I le avea ai o se taʻitaʻi i le lalolagi photovoltaic alamanuia, Solar First Group ua tuuto atu i le maualuga-tech R & D ma le gaosiga o le malosi o le la mo le silia ma le sefulu tausaga.O le Solar First Group e tali atu ma le malosi i le valaau a le atunuu o le carbon peak carbon neutral policy call.
Faʻalagolago i luga o le faʻavae o le CIFIT, o le poloketi a le Solar First New Energy R & D Center na sainia i le aoauli o Setema 8. Na faʻalauiloaina i le galulue faʻatasi ma CMEC, Xiamen University, Xiamen National Torch High-tech Zone, People's Government of Jimei District o Xiamen, ma Xiamen Information Group.

16

O le poloketi a le Solar First New Energy R&D Center o se fa'aputuga o fa'alapotopotoga su'esu'e fa'asaienisi fou, ma sa fa'afaigaluegaina ma fa'atūina e Xiamen Solar First Energy Technology Co., Ltd.
Xiamen Solar First o le a galulue faʻatasi ma le Kolisi o Mea a le Iunivesite o Xiamen i le Xiamen Software Park vaega Ⅲ, e aofia ai le faʻavaeina o se faʻavae fou faʻatekonolosi faʻatau atu, o le gaosiga o le malosi, aʻoaʻoga ma suʻesuʻega, se nofoaga fou o le R&D, ma o se nofoaga fa'atasi su'esu'ega tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasiga mo le BRICS.O le a avea i latou ma faʻavae lagolago faʻapitoa mo CMEC e faʻatino ai tupe faʻafaigaluega i Xiamen, o le kamupani autu o loʻo faʻatinoina talosaga, ma o le faʻavae autu o tui.
I le tulaga o suiga o le tau o le lalolagi ma le fetuunaiga o le fausaga o le malosi o le atunuu, Xiamen Solar First o le a galulue faatasi ma CMEC e lagolago le atinaʻeina o le Solar First New Energy R & D Center project, ma auai i Saina carbon peak ma carbon neutrality calling.

* Faalapotopotoga Inisinia masini a Saina (CMEC), o se lala autu a SINOMACH, o se tasi o kamupani pito i luga o le 500 i le lalolagi.Fa'atūina i le 1978, CMEC o le kamupani fa'ainisinia ma fefa'ataua'iga muamua a Saina.I luga o le 40 tausaga o atinaʻe, ua avea le CMEC ma faʻalapotopotoga faʻavaomalo faʻatasi ai ma konekarate faʻainisinia ma atinaʻe faʻapisinisi e avea ma ona vaega autu.O lo'o fa'avaeina e se vaega atoa o alamanuia o fefa'ataua'iga, mamanu, su'esu'ega, logistics, su'esu'ega, ma atina'e.Ua ofoina atu "tasi-stop" fofo faʻapitoa mo atinaʻe faʻaitulagi tuʻufaʻatasia ma ituaiga eseese o galuega faʻainisinia, e aofia ai le fuafuaina muamua, mamanu, tupe teufaafaigaluega, faʻatupeina, fausiaina, faʻagaioiga, ma le tausiga.
*O le Kolisi o Mea a le Iunivesite o Xiamenna faavaeina ia Me 2007. O le Kolisi o Meafaitino e malosi i mataupu tau meafaitino.O le Materials Science & Engineer discipline o le 985 a le atunuu ma le 211 project discipline.
* Xiamen Solar Muamuaose atina'e fa'atau atu i fafo e taula'i i luga o tekonolosi R&D ma le gaosiga o le malosi o le la.Xiamen Solar First e sili atu ma le sefulu tausaga o le poto masani i le alamanuia photovoltaic ma ua sili ona atamai i tekinolosi i le matata o le solar photovoltaic.O le Xiamen Solar First o le ta'ita'i fa'apisinisi i galuega fa'akomepiuta su'esu'e a le la, poloketi fofo BIPV ma galuega fa'aola eletise photovoltaic, ma ua fa'atūina faiga fa'apa'aga vavalalata ma le silia ma le 100 atunu'u ma itulagi.Aemaise lava i atunuu ma itulagi i luga o le "Belt and Road" e pei o Malaysia, Vietnam, Isaraelu, ma Pasila.


Taimi meli: Sep-24-2021