Wuhu, Itumalo o Anhui: o le tupe sili ona maualuga mo le tufatufaina atu o le PV fou ma le teuina o galuega e 1 miliona yuan / tausaga mo le lima tausaga!

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le Malo o Wuhu o le Itumalo o Anhui le "Faʻatinoina o Manatu i luga o le Faʻateleina o le Faʻalauiloaina ma le Faʻaaogaina o le Faʻatupuina Malosiaga Photovoltaic", o loʻo faʻamaoti mai e le pepa e oʻo atu i le 2025, o le fua faʻapipiʻiina o le gaosiga o le eletise i totonu o le taulaga o le a sili atu i le 2.6 miliona kilowatts.E oʻo atu i le 2025, o le vaega o fale fou i totonu o faʻalapotopotoga a le malo e mafai ona faʻapipiʻi PV taualuga e taumafai e ausia se fua faatatau o le PV e sili atu i le 50%.

 

O le pepa o loʻo fuafua e faʻalauteleina le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o le gaosiga o le eletise, faʻamalosia malosi le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le eletise eletise, faʻaleleia le faʻaleleia o le fausiaina o fale eletise eletise, faʻamaopoopoina le atinaʻeina o punaoa photovoltaic, lagolago le faʻaogaina o le photovoltaic + malosi e teu ai masini. , ma faʻalauteleina le atinaʻeina o alamanuia photovoltaic.

 

1212

E le gata i lea, faʻateleina le lagolago faʻavae ma faʻatino faiga faʻavae fesoasoani tau tupe mo poloketi photovoltaic.Mo galuega fou e gaosia ai le malosi o le photovoltaic e lagolagoina ai le fausiaina o faiga e teu ai le malosi, o maa e teu ai le malosi e faʻaaogaina oloa e fetaui ma faʻamatalaga talafeagai a le alamanuia, ma o le a tuʻuina atu le faʻaogaina o le malosi o se fesoasoani o le 0.3 yuan / kWh i le pule o le eletise e teu ai le malosi. i le aofa'i sa'o fa'amatu'u mai le masina talu ona fa'atino le galuega., o le maualuga o le fesoasoani faaletausaga mo lea lava poloketi e 1 miliona yuan.O poloketi fesoasoani ia o lo'o tu'uina atu i le gaosiga mai le aso na tu'uina atu ia Tesema 31, 2023, ma o le vaitaimi fa'ameaalofa mo se poloketi e tasi e 5 tausaga.

 

Ina ia faʻamalieina manaʻoga mo le faʻapipiʻiina o le eletise, pe a faʻamalosia ma suia le taualuga o fale o loʻo i ai nei, 10% o le tau o le faʻamalosia ma le suiga o le a tauia, ma o le tau maualuga o le taui mo se poloketi e le sili atu i le 0.3 yuan. i le watt o lona malosi fa'apipi'i photovoltaic.O poloketi fesoasoani ia o lo'o feso'ota'i i le fa'asologa mai le aso na fa'asalalau ia Tesema 31, 2023.

121212


Taimi meli: Iuni-02-2022