Ua popole le pisinisi "solar power"' a Saina i le televave o le tuputupu ae

O le atugaluga e uiga i le lamatiaga o le ova o le gaosiga ma le faʻamalosia o tulafono faatonutonu a malo i fafo

2-800-600

O kamupani Saina o lo'o umia le sili atu i le 80% sea o le maketi a le lalolagi atoa

O loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia vave o le maketi o masini photovoltaic a Saina."Mai Ianuari ia Oketopa 2022, o le aofaʻi o le gafatia faʻapipiʻiina o le gaosiga o le malosi o le la i Saina na oʻo atu i le 58 GW (gigawatts), e sili atu i le tausaga faʻapipiʻi gafatia i le 2021."O Mr. Wang Bohua, le taʻitaʻifono mamalu o le China Light Fu Industry Association, o se faʻalapotopotoga faʻapisinisi a tagata gaosi oloa faʻapitoa, na faʻaalia manino lenei mea i le fonotaga faʻaletausaga na faia ia Tesema 1.

Ua televave foi le faatupulaia o oloa auina atu i fafo.O le aofa'i o oloa fa'atau atu i fafo o le silicon wafers, solar cell ma modules solar na fa'aaogaina i panels sola mai Ianuari ia Oketopa e tusa ma le 44.03 piliona tālā (tusa ma le 5.992 trillion yen), o se si'itaga e 90% pe a fa'atusatusa i le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai.O le aofa'i o oloa auina atu i fafo o masini sola i luga o le malosi e 132.2 GW, o se si'itaga e 60% i lea tausaga ma lea tausaga.

Ae ui i lea, e foliga mai o le tulaga o loʻo i ai nei e le o se mea fiafia mo tagata gaosi Saina.O Mr. Wang, o loʻo taʻua i luga, na faʻailoa mai le lamatiaga o le ova o le gaosiga ona o le tele o tauvaga i kamupani Saina.E le gata i lea, o le tele o oloa auina atu i fafo e le au gaosi Saina ua mafua ai popolega ma tetee i nisi o atunuu.

O se fa'afitauli ona o le malosi tele

A'o va'ava'ai i le maketi o le gaosiga o le eletise a le lalolagi, ua fausia ai e Saina se fa'aputuga sapalai faifaipea mai mea mata'utia mo panels photovoltaic i oloa fa'auma (e le mafai ona fa'ata'ita'ia e isi atunu'u) ma e matua'i fa'atauva'a tau.E tusa ai ma se lipoti na tuʻuina atu e le International Energy Agency (IEA) ia Aukuso 2022, o kamupani Saina e sili atu i le 80% o le faʻasoa i le lalolagi atoa o meafaitino mata, silicon wafers, solar cell, ma solar modules.

Ae ui i lea, talu ai ona o Saina e malosi tele, o isi atunuu (mai le vaaiga o le saogalemu o le atunuu, ma isi) o loʻo agaʻi atu e lagolago le gaosiga i totonu o le atunuʻu o fale gaosi eletise."O le a feagai le au gaosi Saina ma tauvaga faavaomalo faigata i le lumanaʻi."O Mr. Wang, lea na taʻua i luga, na faʻamatalaina mea na tutupu talu ai nei.

O le gaosiga i totonu o le atunuʻu o fale gaosi eletise o le photovoltaic ua uma ona avea ma mataupu o suʻesuʻega i le malo o atunuu eseese., lagolagoina a latou lava kamupani e ala i fesoasoani, ma isi.


Taimi meli: Tes-23-2022