Na asiasi atu ta'ita'i o le Sinohydro ma China Datang Corporation ma asiasia le paka sola 60MW i Dali Prefecture, Yunnan.

(O fausaga uma e fa'apipi'i ai le la mo lenei poloketi o lo'o atia'e, mamanuina ma gaosia e le Solar First Energy Technology Co., Ltd.)

I le aso 14 o Iuni, 2022, na asiasi atu ai taitai o Sinohydro Bureau 9 Co., Ltd ma China Datang Corporation Ltd. Paranesi a Yunnan ma asiasia le nofoaga o le poloketi o le paka sola 60MW i Dali Prefecture, Yunnan.Zhang Shaofeng, sui pule sili o le Solar First Group, na faʻatasi ma taʻitaʻi i lenei asiasiga.

1

2

3

Na fa’atauaina tele e ta’ita’i le fausiaina o le galuega ma fa’afetai tele i le aga’i i luma o le galuega, ma fai mai o le a latou gauai atu pea i le aga’i i luma o le fa’atinoina o galuega ma fa’amoemoe o le a vave ona feso’ota’i le poloketi i le grid.

4

5

6

I le avea ai o se taʻitaʻi i le alamanuia photovoltaic, Solar First Group e faʻatino loloto le Ecological Civilization Opinion a le malo o Saina, e tausisia le faʻatinoina o le atinaʻe fou o le malosi lanumeamata & mama.Solar First o le a faʻamalosia i mea faʻatekonolosi fou ma faia sao i le lanumeamata & mama malosi, faʻapea foʻi ma le faʻataunuʻuina o le sini o le "carbon peak & carbon neutrality,".

Malosiaga Fou Lalolagi Fou!


Taimi meli: Iuni-14-2022