Photovoltaics + tidal, o se toe faʻatulagaina tele o le malosi faʻafefiloi!

I le avea ai ma toto ola o le tamaoaiga o le atunuu, o le malosi o se afi taua o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga, ma o se vaega foi o le manaʻoga malosi mo le faʻaitiitia o le carbon i le tulaga o le "double carbon".O le faʻalauiloaina o le fetuunaiga o le fausaga o le malosi e taua tele i le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le carbon a le fale gaosi oloa a Saina.

详情页logo

Faʻateleina faiga faʻavae, faʻataʻitaʻiga faʻaogaina o le malosi mama i luga o le eleele

I le taimi nei, o le malosi mama a Saina e masani lava ona i ai le malosi o le la, malosi o le matagi, ma isi, i le "2022 taʻiala galue malosi" fuafuaina e faʻamalosia malosi le savili photovoltaically.

Aemaise lava, faʻateleina taumafaiga e fuafua ma fausia se faʻaogaina o le malosi fou ma le faʻaogaina o faiga faʻavae i luga o faʻavae mataʻutia tele, lagolagoina e le mama, lelei, ma le faʻaogaina o le malosi o le koale i totonu o latou nofoaga, ma faʻatasi ai ma le saogalemu ma le saogalemu ultra-high voltage transmission ma suiga. laina e avea ma ave taavale.Fa'alelei le fa'atulagaina o le malosi o le matagi i fafo, fa'atino se fa'ata'ita'iga o le fausiaina o le malosi o le savili i le sami loloto, ma fa'aauau le fa'alauiloaina o le fausiaina o fa'avae o le savili i fafo.

Fa'alauiloa malosi le fausiaina o vai ma fanua fa'avae fa'atasi.Faʻaauau le faʻatinoina o le atinaʻe ma le fausiaina o luga o le fale o loʻo tufatufaina atu galuega photovoltaic i le itumalo atoa, ma faʻamalosia le vaavaaiga o latou faʻatinoga.Fa'atulaga ma fa'atino le "Afe o Nu'u e Fa'atino Galuega Matagi" ma le "Afe o Aiga e Maua Fa'atinoga Malamalama" i lalo o tulaga fa'apitonu'u.Fa'aoga atoatoa le fanua ma punaoa pito i luga ole suau'u ma kesi eli, falegaosimea ma nofoaga eliina ai, ma paka tau pisinisi e atia'e ai le malosi o le matagi ma le photovoltaic.O le a matou faʻaleleia atili le faiga mo le faʻamautinoaina o le faʻaaogaina o le malosi faʻafouina, faʻasaʻo le mamafa o le tiute mo le faʻaaogaina e itumalo taʻitasi i le 2022, ma faʻaleleia le faiga faʻamaonia o le eletise lanumeamata mo le faʻafouina o malosiaga faʻafouina.

E le gata i le malosi o le matagi ma le photovoltaic, o le suʻesuʻeina e Saina o isi ituaiga malosi e leʻi taofia.

O le la ma le masina faʻatasi, o se faʻaoga fou o le tidal photovoltaic

O se fale eletise, e pei ona taʻu mai e le igoa, o se fale eletise e tuʻufaʻatasia uma le gaosiga o le eletise ma le gaosiga o le photovoltaic.

O se fale eletise e teu ai le sami i totonu o se faatanoa pe a sua le tai ma faamatuu atu pe a sua le tai, e faaaoga ai le eseesega i le va o le maualuga ma le maualalo o le tai e ave ai le turbine ma gaosia ai le eletise.

Photovoltaic power generation o le fa'aliliu sa'o lea o le malosi o le malamalama i le malosi eletise e ala i le susulu o le la i luga o se mea e fa'avae i luga o le silicon, ma fa'atupuina ai se eletise eletise, lea e ta'ua o le photovoltaic effect.O lona gafatia e gaosia ai le eletise e feso'ota'i sa'o ma tulaga malamalama ma e masani ona fa'atumauina i le ao pe a lava le la.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona fausia fale eletise i totonu o uafu ma gataifale, lea e masani ona faigata ona fausia ona o le loloto o le vai ma le uumi o vai, o le mea lea e tele tupe teufaafaigaluega a tagata ma masini ma e maualuga le tau.O le tau o faiga PV e fai lava si maualuga.O le gaosiga o le eletise e a'afia ile ao ma le po ma le tau.

O lea la, o loʻo i ai se auala faʻavae eletise e tuʻufaʻatasia ai le lelei o le malosi o le tai ma le gaosiga o le eletise photovoltaic?

O le tali ioe, o le tidal photovoltaic power plant.

I le aso 30 o Me, na maua ai e le National Energy Group Longyuan Power Zhejiang Wenling le fa'aogaina o le eletise poto fa'atasi a Saina, na maua ai le malosi atoatoa ma le eletise.O le fa'aogaina muamua fo'i lea o le fa'aogaina o le malosi o le la ma le masina i totonu o Saina.

PV panels o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le vai o le vaituloto o le fale eletise, e faʻaaoga ai punaoa malamalama faʻapitonuʻu mo le gaosiga o le eletise PV, faʻapipiʻi le eletise faʻatasi ma le faʻaleleia o le eletise, fatuina o se faʻataʻitaʻiga fou o le faʻamaopoopoina o le faʻaogaina o le gaosiga o le eletise ma le PV. .A'o fa'atupula'ia le aofa'iga o le eletise, e mafai ona fa'amama lelei le fa'atupuina o le eletise PV e ala i le fa'atonutonuina o le vaitaimi ma le malosi o le fa'atupuina o le malosi o le tai, fa'aleleia atili le lelei o le eletise mai le fale eletise, ma fa'ateleina le fa'aogaina o punaoa o le gataifale.

Ole fa'alauteleina ole atina'e ole PV+

I tausaga talu ai nei, o le symbiotic development o le "PV +" ua faʻateleina le gauai mai soʻo se ituaiga olaga.Na tuʻuina atu e le National Development and Reform Commission ma le National Energy Administration se faʻaaliga i luga o le faʻatinoga o fuafuaga mo le atinaʻeina maualuga o le malosi fou i le vaitau fou."Suʻesuʻe le faʻaofiina o galuega fou malosi e pei o le pulea o oneone photovoltaic ma isi mamanu toe faʻaleleia o le siʻosiʻomaga, fausiaina, faʻaogaina ma le tausiga o tulaga, ma faʻamatalaga".

O Saina muamua tidal-photovoltaic fa'aopoopo fa'ato'aga eletise eletise feso'ota'i eletise, fa'aogaina atoa le fa'aogaina o le fa'aogaina o le malosi o le fa'atonuina o le malosi ma le fa'auluina o mea e sui ai, fa'apea fo'i ma le millisecond mana vave tali uiga, ina ia suia lelei mai le "fa'afetaui i le fa'agaioiga fa'asologa" e "lagolagoina galuega grid", lea e taua mo le fausiaina o le fou E taua tele lenei i le fausiaina o faiga eletise fou ma le faalauiloaina o le fetuunaiga o fausaga o malosiaga tau alamanuia.


Taimi meli: Aukuso-12-2022