O le a le uiga o le faʻapipiʻiina o PV i fafo atu o le vaitau e sili atu i faʻamoemoega?

Mati 21 faʻasalalau faʻamaumauga o Ianuari-Fepuari photovoltaic faʻapipiʻiina i lenei tausaga, o taunuʻuga na sili atu nai lo faʻamoemoega, faʻatasi ai ma le tuputupu aʻe o tausaga taʻitasi e toetoe lava 90%.

E talitonu le tusitala i tausaga ua mavae, o le kuata muamua o le masani i fafo-taimi, o lenei tausaga i fafo-taimi e le gata e le malamalama, ae o se faamaumauga maualuga, ma faatasi ai ma le afa lona lua o le tuʻuina atu o le silicon, o loʻo faʻaauau pea tau. pa'ū, fa'aitiitiga tau vaega, ole mana'oga PV fa'aletausaga o le a sili atu i fa'amoemoega ile amataga ole tausaga.
I le aso 21 o Mati, na tuʻuina atu ai e le National Energy Board ia Ianuari-Fepuari faʻamaumauga eletise a le atunuʻu, e aofia ai Ianuari-Fepuari photovoltaic fou faʻapipiʻiina o 20.37GW, o se faʻaopoopoga o le 87.6%.I le taimi lava e tasi, na tuʻuina atu foʻi e le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute ia Ianuari-Fepuari faʻamatalaga o oloa auina atu i fafo, e aofia ai Ianuari-Fepuari vaega o le maa e auina atu i fafo e $7.798 piliona, i luga 6.5% i lea tausaga ma lea tausaga;o oloa auina atu i fafo e $1.95 piliona, i luga 131.1% i lea tausaga ma lea tausaga.

O faʻamoemoega sili ona maualuga i maketi o le aofaʻi o le eletise faʻapipiʻi ia Ianuari-Fepuari.E tusa ai ma le tulafono faʻapipiʻi o tausaga talu ai, o le kuata muamua ma le kuata lona tolu o le vaitau i fafo, o le kuata lona lua ona o le "630" faʻapipiʻiina, o le kuata lona fa ona o le "1230" faʻapipiʻiina o le vaitau maualuga masani. , o le kuata lona fa faʻapipiʻiina le gafatia e masani ona sili atu i le 40% o le tausaga, Ianuari-Fepuari ona o le Spring Festival ma isi mea, o le gafatia faʻapipiʻi e sili ona malulu.Ae o lenei tausaga o se suiga mai le masani i tausaga ua mavae, o le lua masina muamua o le faʻapipiʻiina o le gafatia i lea tausaga ma lea tausaga na faʻateleina faʻateleina, ma o le fua e latalata i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi gafatia i le afa muamua o le 2022.

O le maketi na valoia muamua le tutusa e pei o tausaga ua mavae, ona o le Tausamiga o le Tautotogo, ma le faaiuga o le faamai o le tausaga talu ai, ma isi mea, o le faapipiiina Ianuari-Fepuari o le a fai si mafolafola, Mati o le a masani ona alu ese.Ae ina ua uma ona oʻo mai faʻamatalaga, ae sili atu le faʻamoemoeina nai lo le valoia.

E tusa ai ma loʻu malamalama, o le tulaga moni lava, mai lenei tausaga aʻo lumanaʻi ma le maeʻa o le Spring Festival, o le aufaigaluega laina pito i luma e malolo itiiti, sili atu le malosi nai lo tausaga ua mavae, o le lagona faʻapitoa a le alamanuia o lenei, o faʻamaumauga na sili atu ona faʻamaonia.

Aisea ua tumu ai le amataga o le tausaga i le malosi?Seʻi manatu i māfuaaga nei:

1) faiga faʻavae manino, faʻapipiʻiina le naunautai o le a sili atu le malosi

Mai le itu faiga faavae, pe o le lima tetele ono laiti, po o pisinisi tumaoti, o le fausiaina o le malosi fou o le faatumauina lea o se uiga lelei, e le gata e le suia, ma faatasi ai ma le 14 lima, 15 lima taimi tuʻuina atu ua lata mai, o le faʻapipiʻiina o le naunautaiga. o le a atili ai ona malosi.

(2) o le a le na ona fesili mo vaega i le ultra-maualalo tau, o le masini faapipiiina e mafai ona i luga o le

E pei ona tatou iloa uma, i lalo o le faʻamoemoega manino, o le faʻapipiʻiina o le fale i le tausaga talu ai e leʻo pei ona faʻamoemoeina ona o le maualuga o tau o le silikoni e maualuga tele, e mafua ai le maualuga o le tau o le vaega e oʻo atu i le 2 yuan / W, o le malosi malosi o taʻaloga na faʻavaivaia ai le laina. fa'apipi'i le a, ona e le maua se tupe.

I le fa'ai'uga o le tausaga ua tuana'i i le taimi nei ua tu'uina atu ai le kasa, e ui lava ina toe fa'aleleia le tau mo se vaitaimi, o lo'o aga'i i lalo, o tau o vaega ua iu lava ina pa'u, ma o le laina fa'apipi'i o le a amata i lenei tausaga e sili atu le lelei.

O loʻo malamalama, mo kamupani malosi, pe a oʻo i lalo le vaega i le 1.7-1.8 yuan / W, o kamupani faʻamalosi malosi ua matua lelei, o lea o le a le faʻatali seʻia oʻo i le vaega ona faʻaauau pea ona paʻu i lalo ma faʻapipiʻi. .

Aua e ui lava o le tau vaega o se tasi lea o iloiloga tau o atinaʻe atinaʻe malosi, ae o le a le o le tuliloaina foi o tau maualalo, pe faʻafefea le faʻailoga vaega, pe o le taimi e tuʻuina atu ai e sili ona taua, ma e tusa lava pe o nisi tau falegaosimea e maualalo lava, ae atonu ei ai se tulaga lamatia o le le mafai ona tuuina atu i le taimi, e le o le a mafaufau le terminal le filifiliga.

O le taimi nei o le tulaga moni o maketi, o le kuata muamua o lenei tausaga faʻapipiʻiina naunautaiga e sili atu le maualuga nai lo tausaga talu ai, o le tauvaga maketi e fai si malosi, o loʻo matou puʻeina le poloketi, e mafai ona i luga o le tele e mafai ai, aemaise lava mo le lima-ono. pisinisi laiti a le setete, o le sili ona popole o le iʻuga o le gafatia faʻapipiʻi o le lipoti card pe faʻafefea.I lenei tulaga, e tusa ai ma le vaega 1.7-1.8 yuan / W tau maualuga, ua lava, o le a puʻeina le poloketi.

 

212121


Taimi meli: Mati-24-2023