Xinjiang photovoltaic project fesoasoani i aiga e fa'aitiitia le mativa e fa'ateleina tupe maua

I le aso 28 o Mati, i le amataga o le tautotogo o Tuoli County, i matu o Xinjiang, e leʻi maeʻa le kiona, ma 11 photovoltaic power plants na faʻaauau pea ona faʻaosoina le eletise i lalo o le susulu o le la, ma faʻaolaina ai le malosi tumau i tupe maua a aiga faʻaitiitia le mativa.

 

O le aofaʻi o le faʻapipiʻiina o le 11 photovoltaic power stations i Tuoli County e sili atu i le 10 MW, ma na fesoʻotaʻi uma i le laina mo le gaosiga o le eletise ia Iuni 2019. eletise pe a uma le feso'ota'iga ma tufatufa atu i nu'u e 22 o le itumalo i masina ta'itasi, lea o le a fa'aaogaina e totogi ai totogi o galuega mo le soifua manuia lautele o le nu'u.E oʻo mai i le taimi nei, o le aofaʻi o le eletise i luga o le eletise ua oʻo atu i le 36.1 miliona kWh ma faʻaliliuina le sili atu i le 8.6 miliona yuan o tupe.

图片1(1)

Talu mai le 2020, ua fa'aogaina atoatoa e le Itumalo o Tuoli ia galuega fa'atino e atia'e ma fa'atūina ai galuega mo le soifua manuia lautele o tagata lautele e 670, e fa'ataga ai tagata o le nu'u e maua galuega i o latou faitoto'a ma avea ma "tagata faigaluega" ma mautu tupe maua.

 

Gadra Trick mai le nuu o Jiyek, Toli County o se tagata e faamanuiaina i le poloketi photovoltaic.Ina ua uma ona faauu i le 2020, sa galue o ia i le tulaga manuia lautele a le nuu.O le taimi nei o loʻo galue o ia o se tusitusi i le Komiti a le Nuu o Jiyek.E mafai e le pule ona maua se totogi e sili atu i le 2,000 yuan i le masina.

 

E tusa ai ma Hana Tibolat, o le taitai ma le failautusi muamua o le vaega galulue a le Toli County Party Committee i Jyake Village, o le tupe maua photovoltaic a Jiyek Village i Toli County o le a oʻo atu i le 530,000 yuan i le 2021, ma e faʻamoemoe o le ai ai le 450,000 yuan i tupe maua. i lenei tausaga.O lo'o fa'aogaina e le nu'u tupe maua mai le photovoltaic e fa'atutu ai pou eseese mo le soifua manuia lautele i totonu o le nu'u, tu'uina atu i le aufaigaluega mo le fa'aitiitia o le mativa, fa'atino pulega malosi, ma fa'alauiloa le fa'aauauina o tupe maua a tagata matitiva.

 

Ina ia faʻamautinoa le faʻamautuina o le faʻaogaina o le eletise photovoltaic, o le Setete Grid Toli County Power Supply Company e masani ona faʻatulagaina le aufaigaluega e o atu i fale eletise taʻitasi e suʻesuʻe atoatoa meafaigaluega ma laina eletise lagolago o le eletise i totonu o le nofoaga, siaki le saogalemu o le photovoltaic power generation system, ma faʻaumatia faʻaletonu natia i le taimi.

 

O le fa'atinoina o le polokalame photovoltaic e le gata o le fa'ateleina o le tupe maua ma maua ai avanoa faigaluega mo aiga matitiva i totonu o le Itumalo o Tuoli, ae fa'amalosia ai fo'i tupe maua a le atunu'u lautele.


Taimi meli: Mati-31-2022